پایان نامه رشته علوم تربیتی

پایان نامه های رشته علوم تربیتی

پایان نامه رشته علوم تربیتی

پایان نامه های رشته علوم تربیتی

پایان نامه های رشته علوم تربیتی

کلمات کلیدی

پاورپوینت آموزشی کتاب علوم پایه ششم

دانلود پاورپوینت آموزشی کتاب علوم پایه ششم

پاورپوینت آموزشی مطالعات اجتماعی پایه ششم ابتدایی

دانلود پاورپوینت آموزشی مطالعات اجتماعی پایه ششم ابتدایی

پاورپوینت آموزشی کتاب علوم تجربی پایه هشتم ابتدایی

پاورپوینت آموزشی کتاب علوم تجربی پایه هشتم

دانلود پاورپوینت آموزشی کتاب علوم تجربی پایه هشتم ابتدایی

دانلود پاورپوینت آموزشی کتاب علوم تجربی پایه هشتم

پاورپوینت درس 20 مطالعات اجتماعی پایه سوم ابتدایی

پاورپوینت خانه ی شما کجاست

دانلود پاورپوینت خانه ی شما کجاست

پاورپوینت سفر به کربلا 1

پاورپوینت آموزش درس هفدهم کتاب مطالعات اجتماعی پنجم ابتدایی

دانلود پاورپوینت سفر به کربلا 1

پاورپوینت مدرسه ی دوست داشتنی ما

پاورپوینت درس 18 مطالعات اجتماعی پایه سوم ابتدایی

دانلود پاورپوینت مدرسه دوست داشتنی ما

فایل فلش تبلت چینی ENET E902J

دانلود فایل فلش تبلت چینی ENET E902J

پاورپوینت کتاب مطالعات اجتماعی پایه پنجم ابتدایی

پاورپوینت مدینه

پاورپوینت درس شانزدهم کتاب مطالعات اجتماعی پایه پنجم ابتدایی

شهر پیامبر

رام فارسی اسمارت SMART VIVA LTE L5251AE

دانلود رام فارسی اسمارت SMART VIVA LTE L5251AE

SMART VIVA LTE L5251AE

پاورپوینت درس 17 مطالعات اجتماعی پایه سوم ابتدایی

پاورپوینت از خانه محافظت کنیم

پاورپوینت درس پانزدهم کتاب مطالعات اجتماعی پایه پنجم ابتدایی

پاورپوینت بازگشت از سفر حج

  • ۰
  • ۰
گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده های گوشتی
تعداد صفحات : 130 صفحه

فصل اول: مقدمه و کلیات

بخش اول: گوشت

بخش دوم: تاریخچه پیدایش صنعت سوسیس و کالباس در ایران و جهان

بخش سوم: سوسیس و کالباس – ویژگی‌ها و روش‌های آزمون

بخش چهارم: تاریخچة تأسیس و بهره برداری کارخانة فرآورده‌های گوشتی

بخش پنجم: آئین کار و شرایط بهداشتی تولید در کارگاه‌ها و کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی

فصل دوم: خط تولید فرآورده‌های گوشتی

بخش اول: دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز

بخش دوم: مواد تشکیل دهنده اصلی فرآورده‌های گوشتی

بخش سوم: پروسه تولید

بخش چهارم: مراحل خط تولید کارخانه فرآورده‌های گوشتی

فصل سوم: آزمایشات شیمیایی و میکروبی

بخش اول: گوشت قرمز و فرآورده‌های آن – روش نمونه برداری

بخش دوم: آزمایش های شیمیایی

بخش سوم: آزمایش‌های میکروبی

فصل چهارم: نتیجه گیری – انتقادات و پیشنهادات

منابع

خرید و دانلود - 10000 تومان