
مقدمه
تاریخچه کنسروسازی
معرفی کشت و صنعت گرگان
محصولات تولیدی شرکت
اصول و مراحل مختلف خط تولید محصولات کنسروی
انتخاب مواد اولیه
میوه و سبزی
مواد اولیهی نیمه آماده
درجهبندی مواد اولیه
تمیز کردن مواد اولیه
آماده کردن مادهی اولیه
جدا کردن پوست میوه
دمگیری و جدا کردن هسته
قطعه قطعه کردن
استفاده از خلاء برای خارج کردن اکسیژن، هوا و گازها (آبدهی در خلاء)
بلانچینگ
فرمولاسیون
پر کردن در قوطی
خارج کردن اکسیژن و گازها
خارج کردن هوا با استفاده از دما
خارج کردن هوا با استفاده از روشهای مکانیکی
خارج کردن هوا با استفاده از تزریق
درببندی قوطیهای کنسرو
فرآیند دمایی کنسروها
پخت محصول
دما دادن به منظور استریلیزاسیون محصول
دستگاهها و روشهای دما دادن کنسروها
سرد کردن قوطیهای کنسرو
کدگذاری و برچسبزنی قوطیهای کنسرو
کارتنگذاری و نگهداری قوطیها
میکروبیولوژی کنسروها
خط تولید ذرت شیرین کارخانهی شهره
ذرت فریز شده
کنسرو ذرت شیرین
مخزن آب نمکزنی
کوکر کولر
خط تولید خوراک بادمجان کارخانهی شهره
فلوچارت تولید کنسرو لوبیاچیتی با سس
فلوچارت تولید فرآوردههای گوجهفرنگی
تاسیسات و تجهیزات کارخانه
سردخانه و انجماد
تجهیزات تولید و توزیع سرما
ساختمان سردخانه
دیگ بخار
انبارهای کارخانه
تصفیهی فاضلاب (تصفیهی آب صنعتی)
بخش کنترل کیفی محصول و آزمونهای آن
آب کارخانه
آزمونهای آب کارخانهی شهره
آزمونهای فیزیکی ـ شیمیایی کارخانهی شهره
آزمونهای میکروبی کارخانهی شهره
نتیجهگیری
پلان کارخانه شهره
جداول
اشکال
منابع