پایان نامه رشته علوم تربیتی

پایان نامه های رشته علوم تربیتی

پایان نامه رشته علوم تربیتی

پایان نامه های رشته علوم تربیتی

پایان نامه های رشته علوم تربیتی

کلمات کلیدی

پاورپوینت آموزشی کتاب علوم پایه ششم

دانلود پاورپوینت آموزشی کتاب علوم پایه ششم

پاورپوینت آموزشی مطالعات اجتماعی پایه ششم ابتدایی

دانلود پاورپوینت آموزشی مطالعات اجتماعی پایه ششم ابتدایی

پاورپوینت آموزشی کتاب علوم تجربی پایه هشتم ابتدایی

پاورپوینت آموزشی کتاب علوم تجربی پایه هشتم

دانلود پاورپوینت آموزشی کتاب علوم تجربی پایه هشتم ابتدایی

دانلود پاورپوینت آموزشی کتاب علوم تجربی پایه هشتم

پاورپوینت درس 20 مطالعات اجتماعی پایه سوم ابتدایی

پاورپوینت خانه ی شما کجاست

دانلود پاورپوینت خانه ی شما کجاست

پاورپوینت سفر به کربلا 1

پاورپوینت آموزش درس هفدهم کتاب مطالعات اجتماعی پنجم ابتدایی

دانلود پاورپوینت سفر به کربلا 1

پاورپوینت مدرسه ی دوست داشتنی ما

پاورپوینت درس 18 مطالعات اجتماعی پایه سوم ابتدایی

دانلود پاورپوینت مدرسه دوست داشتنی ما

فایل فلش تبلت چینی ENET E902J

دانلود فایل فلش تبلت چینی ENET E902J

پاورپوینت کتاب مطالعات اجتماعی پایه پنجم ابتدایی

پاورپوینت مدینه

پاورپوینت درس شانزدهم کتاب مطالعات اجتماعی پایه پنجم ابتدایی

شهر پیامبر

رام فارسی اسمارت SMART VIVA LTE L5251AE

دانلود رام فارسی اسمارت SMART VIVA LTE L5251AE

SMART VIVA LTE L5251AE

پاورپوینت درس 17 مطالعات اجتماعی پایه سوم ابتدایی

پاورپوینت از خانه محافظت کنیم

پاورپوینت درس پانزدهم کتاب مطالعات اجتماعی پایه پنجم ابتدایی

پاورپوینت بازگشت از سفر حج

  • ۰
  • ۰
گزارش کارآموزی کنسرو سازی
تعداد صفحات : 100 صفحه

تاریخچه

قوطیهای فلزی

شستشوی گوجه فرنگی

پاستوریزاسیون

کارتن گذاری و انبار کردن قوطیها

لیست دستگاه ها و طرز کار آنها

پاستوریزاتورها

فوندانسیون زیر دستگاه ها

نا خالصیهای آب و اثرات آن

روشهای حذف عوامل ناخواسته از آب

بهداشتی و ضد عفونی کردن آب

اثرات کلر

انواع روشهای کلرینه کردن آب

نقش و اهمیت تصفیه آب

تصفیه آب در کارخانه کنسرو قائمشهر

سیستم فاضلاب

بخار آب در کنسرو سازی

کیفیت بخار آب

موارد کاربرد بخار آب در تولید رب

سیستم تخلیه زباله

بهداشت کارکنان

خانه بهداشت

قرنطینه

آزمایشگاه

سیستم تهویه

فرمولاسیون کلی محصول

انواع نمک

اسید های آلی

شکل و ابعاد قوطی

استاندارد های قوطی کنسرو

لیست دستگاه ها و طرز کار آنها

فوندانسیون زیر دستگاه

تعیین قلیائیت

PH آب

بازرسی قوطیها پس از باز کردن

آزمایشها و ارزیابی حلب ورق

کنسرو سازی

تاریخچه کنسرو سازی

مراحل تهیه کنسروماهی

سکوی تخلیه

آماده سازی اولیه ماهی

اتوکلاد

کمترل کیفیت ماهی

اندازه گیری اسید چرب آزاد

آزمونهای میکروبیولوژی

حد مجاز آلودگی های میکروبی ماهی

فساد در قوطی های کنسرو ماهی

روش گرم خانه گذاری

فساد شیمیائی کنسرو ماهی

مشکلات تکنیکی در تهیه کنسرو تون

اندازه گیری

آزمونهای لاک قوطی

آزمونهای ورق قوطی

راندمان تولید کنسرو ماهی

پتاسیم

آهن

منگنز

آمونیوم

آزمونهای باکتریولوژیک

- عدم انطباق باکتریولوژیک

- کشت نمونه های آب شرب

تست اکسیداز

فصل چهارم آزمون آموخته ها و نتایج و پیشنهادات

محاسبات

نتیجه گیری

منابع و مراجع

خرید و دانلود - 10000 تومان
  • ۹۶/۰۸/۰۷
  • مریم میرزائی

گزارش کارآموزی کنسرو سازی